Contact: 015 / 29.40.00

Cultuurschakel

Gratis busvervoer via dynamoOPWEG

Cultuurcentrum Mechelen is erkend als cultuurschakel. Dat betekent dat klasgroepen (max. 30 lln) van scholen uit onze regio via dynamoOPWEG ons tijdens de daluren gratis per bus of tram kunnen bereiken. Via enkele eenvoudige stappen vraag je als school een dagpas aan voor het vervoer naar Cultuurcentrum Mechelen.

Scholen maken zo kosteloos gebruik van het reguliere aanbod van De Lijn tot vlak voor onze deur. Op die manier genieten hopelijk nog meer kinderen en jongeren en hun leerkrachten van de waaier aan educatieve activiteiten uit ons aanbod.

Wil je als school ook gebruik maken van dit initiatief? Surf naar www.dynamo3.be en lees er alles over de instapvoorwaarden en de mogelijkheden om meer cultuur in elke klas te brengen.

Het project wordt gecoördineerd door CANON Cultuurcel (Ministerie van Onderwijs-Agentschap voor Onderwijscommunicatie) en loopt in samenwerking met de Vlaamse Vervoersmaatschappij De Lijn, de Lerarenkaart en de culturele steunpunten FARO en LOCUS. Meer dan 500 culturele centra, bibliotheken, musea en academies zijn op dit moment cultuurschakel.

INFO: Canon Cultuurcel Departement Onderwijs
T 02 553 96 63 - canon@ond.vlaanderen.be
www.canoncultuurcel.be
 

Design Kunstmaan