Contact: 015 / 29.40.00

Praktische info

Aanbod Theatervoorstellingen

Het aanbod voor scholen van Cultuurcentrum Mechelen en DE MAAN wordt samen gepresenteerd. Rug aan rug. Zij aan zij. Handig, horen we je denken, maar er is nog meer. Je kan ook je reservatie in één slag online ingeven. 
Door de handen in elkaar te slaan, hopen DE MAAN en Cultuurcentrum Mechelen om het voor jou makkelijkeer te maken je weg te vinden binnen ons gezamenlijk scholenaanbod. Dat aanbod vind je  hier

Aanbod Kleuters

Aanbod Lager Onderwijs

Aanbod Secundair Onderwijs

Aanbod avondlijke uren

Workshop Theatercodes

Bang voor Actuele Kunst ?????

Lesmappen

Hoe Reserveren

Reserveren voor het aanbod van Cultuurcentrum Mechelen en DE MAAN seizoen 2019 - 2020 kan in één slag online. Het is voortaan niet meer mogelijk te reserveren via mail, telefoon of fax. Reserveren kan vanaf maandag 27 mei 2019 (12u30). Surf hier door naar onze reservatiemodule.

  • Inloggen op onze reservatiemodule doe je met loginnaam en paswoord. Deze werden verzonden naar de contactpersonen uit ons gegevensbestand. Ben jij dit niet, stuur dan even een mail naar CCMscholen@mechelen.be om je login en paswoord op te vragen.
  • Bij de reservatie vragen we je een schatting te maken van het aantal leerlingen.
  • In september vragen we het definitieve aantal deelnemers op voor de opmaak van de overeenkomst. Deze wordt je ter ondertekening opgestuurd.
  • Een paar weken voor de voorstelling krijg je van ons een herinnering toegestuurd en ontvang je ook het lesmateriaal (indien beschikbaar).

Opgelet: Ongeacht het effectieve aantal deelnemers aan de activiteit, zal minimaal 90% van het aantal op de overeenkomst vermelde deelnemers worden aangerekend.

Extra informatie?

Voor extra informatie rond het aanbod of bij problemen omtrent je reservatie is er voortaan een centraal mailadres: CCMscholen@mechelen.be

Cultuurcentrum Mechelen

Podium
Lies Timperman
lies.timperman@mechelen.be
015 29 40 00 (kies optie 'administratie')

Tentoonstellingen
Anne Van de Voorde
anne.vandevoorde@mechelen.be


DE MAAN
Sien Smits
contact@DEMAAN.be
015 200 200

Design Kunstmaan