Nieuwsbrief Contact: 015 / 29.40.00
Cultuurcentrum / Academie / Artenova e.a.

D.ART 2017

Looptijd: woensdag 28 juni 2017 - zondag 02 juli 2017 - 18:00

Openingsuren: donderdag tot zondag | 13:00 - 18:00

OPENING D.ART 2017
Woensdag 28 juni van 18u tot 22u op alle locaties met om 20u officiële opening in Cultuurcafé KUUB, Minderbroedersgang 3, en uitreiking van de nobel’s’prijs voor de beste beloftevolle kunstenaar.

Van 28 juni tot 2 juli 2017 organiseert D.ART vzw haar achtste editie van de jaarlijkse kunstroute. Hierbij slaan opnieuw alle kunstactoren van Mechelen de handen in elkaar om zowel de professionele kenner als de nieuwsgierige kunstliefhebber te verrassen.

Het centrale project We Traveled Across Seven Mountains - The Journal wordt verzorgd door curator Jan Van Woensel en zal dit jaar een onderkomen vinden in de tentoonstellingszalen van Cultuurcentrum Mechelen, tevens het meetingpoint en de start van deze achtste kunstroute. De centrale hub is het Cultuurplein (Minderbroedersgang 5) met Cultuurcafé KUUB.

Artenova, onze uitvalsbasis bij vorige edities, is ondertussen de vaste stek geworden van de ‘Talentenfabriek’, die mee wordt opgenomen in de kunstroute D.ART 2017.

Naast het Cultuurcentrum Mechelen en de Talentenfabriek zijn de vaste partners De Garage, de Academie, CAPS en galerie Transit.

Als gastpartners verwelkomen we opnieuw galerie Duende en Studio Kaat Van Doren én als nieuwkomers Sjarabang vzw en galerie ‘TZIEN.

En ook dit jaar mogen we, nu reeds voor de derde keer, met veel plezier de nobel’s’prijs uitreiken als aanmoediging voor een beloftevol beeldend kunstenaar.

  • Toegang: Gratis
Design Kunstmaan