Contact: 015 / 29.40.00
Stadsschouwburg

The Colorist Orchestra & Gabriel Rios (Try Out) + Keto

dinsdag 21 januari 2020 - 20:15

The Colorist Orchestra en Cultuurcentrum Mechelen hebben een zeer nauwe band. Van bij het prille ontstaan heeft het cultuurcentrum de band gevolgd en ondersteund. Een hoogtepunt was hun onvergetelijk concert met Emiliana Torrini waarmee ze ondertussen de wereld zijn rondgereisd. We zijn dan ook bijzonder blij de muzikanten opnieuw te verwelkomen, ditmaal met Gabriel Rios.

The Colorist Orchestra duikt keer op keer in het repertoire van singer-songwriters waarmee het een grote affiniteit voelt. Samen met de invité herkleuren ze diens songs naar het eigenzinnige instrumentarium dat The Coloristzo typeert. De voorbije 5 jaar stonden ze op tal van podia in binnen- en buitenland met artiesten alls Emiliana Torrini, Lisa Hannigan en Howe Gelb.

Hun eerste Belgische samenwerking is met Gabriel Rios die steeds op zoek is naar nieuwe muzikale uitdagingen. 

Support bij The Colorist Orchestra & Gabriel Rios is de Engelse Keto, het dromerige alter ego van de Britse singer songwriter Leah Anderson. Haar frisse en typische Engelse kijk op 21ste eeuwse folk bezorgde haar al voorprogramma's voor o.a. Low, Aldous Harding en Julia Jacklin en bracht haar op het podium van het Glastonbury festival. De Angelsaksische muziekpers reageerde enthousiast op Blackened Pool, haar debuutalbum vol met tijdloze, minimalistische songs.

  • Kassa: € 27,00
Design Kunstmaan