Contact: 015 / 29.40.00
Parade in de stad / Het Predikheren

Het Predikheren opent

zaterdag 31 augustus 2019 - zondag 01 september 2019 - 17:00

Bibliotheek, H30 en het cultuurcentrum hebben de handen in elkaar geslagen voor de feestelijk opening van Het Predikheren. Stap jij ook mee in de parade van de oude bib naar Het Predikheren? Na de parade kan je genieten van een hapje en een drankje tijdens tal van activiteiten op zaterdag en zondag.

PROGRAMMA

Zaterdag 31 augustus
17u - 19u De Parade

Om 17u start een prachtige parade vanuit de oude bib: een lange sliert lezende mensen met literaire haltes als verpozing en trombonegeluiden die hen voortstuwen. Met één doel: Het Predikheren wordt van ons allemaal! Kom kijken, of beter nog: maak deel uit van de parade door je in te schrijven via https://hetpredikheren.mechelen.be/de-parade.

Zaterdag 31 augustus
19u - 23u Groot Feest in Het Predikheren

Binnen ontdek je het DNA van de bibliotheek in nieuwe rekken met daarrond intieme verhalen, betoverende klanken en eigenzinnige performances die de stilte van deze plek accentueren. Buiten in het Tinelpark kan je genieten van verschillende theatrale acts of je kan onder vrolijke muziek luieren in een strandstoel. Je ontvangt bovendien een uniek souvenir dat samen met jou de geschiedenis in gaat.

Ontdek het volledige programma van het Groot Feest via:
https://hetpredikheren.mechelen.be/groot-feest

Zondag 1 september
10u - 18u Klein Feest in Het Predikheren

Het Predikheren prikkelt de fantasie van de kinderen met zotte verhalen en knutselpret. Volwassenen schuiven aan voor een theaterlezing, duiken in de jazzcollectie of gaan op de literaire koffie bij verrassende gastheren of -vrouwen. Een ijsje met pistache, een heerlijk gezonde limonade of een biertje en dit allemaal op een warme eerste septemberdag!

Ontdek het volledige programma van het Klein Feest via:
https://hetpredikheren.mechelen.be/zondag-1-september


INFO
Inschrijven voor de parade en meer info over het programma: www.hetpredikheren.be.
Het Predikheren Opent is gratis voor iedereen.
Deel je foto’s van dit openingsfeest met #hetpredikheren

Het Predikheren
G. De Stassartstraat 88
2800 Mechelen

  • Toegang: Gratis
Design Kunstmaan