Contact: 015 / 29.40.00
Stadsschouwburg

Jan Delvaux en DJ Bobby Ewing - Belpop Bonanza 2800

  • vrijdag 27 maart 2020 - 20:15
  • zaterdag 28 maart 2020 - 20:15
  • zondag 29 maart 2020 - 16:00

Belpop Bonanza, dat is de wereld van Jan Delvaux en Jimmy Dewit alias DJ Bobby Ewing . Twee olijke muziekfreaks met een specialisatie in Belgische popmuziek. Nu beginnen ze aan hun allergrootste avontuur: maatwerk. Belpop is overal. Elke gemeente groot en klein heeft een schat aan verhalen. En dus gaat Belpop Bonanza van nationaal naar lokaal. Belpop Bonanza 2800 wordt een theatershow over de muzikale geschiedenis van Mechelen.

Is daar wel iets te vinden? In de stad van Beethoven , Belgian Asociality en Louis Neefs? En moet dat zonodig uitgespit worden door buitenstaanders? Wel, wie weet wat er bovenkomt als je twee onbevangen ontdekkingsreizigers op pad stuurt…

De muzikale geschiedenis van Mechelen is groot en bijzonder. De hoogste tijd om die rijkdom in kaart te brengen. This is the sound of Mechelen!

Maar Belpop Bonanza 2800 is meer dan een zaalshow: doorheen ons seizoen presenteren we samen met Jan Delvaux en Jimmy Dewit verschillende activiteiten gaande van een quiz, een wandeling en luisteravonden. We houden je op de hoogte. 

  • Afgelast
Design Kunstmaan