Contact: 015 / 29.40.00
Cultuurcentrum

Rappers vs. Dichters XL

vrijdag 05 april 2019 - 20:00

 VERSUS XL brengt rap en woordkunst op het scherpst van de snede. 3 professionele duo’s van rappers en dichters, gewapend met een microfoon, herwerken elkaars werk en dichten en rappen on the spot! Bereid je voor op sterke teksten en stevige performances van het hoger niveau.

 

Yannick Moyson Dichter
Hij is podiumpoëet bij Eigen Wolk Eerst, artistiek coördinator van Mensen Zeggen Dingen België en de bezieler van het maandelijkse open mic-concept You On Stage. Met het hart op de tong, zijn baard en zijn staart, gaat de Antwerpse dichter glimlachend door het leven en durft hij al wel eens een levendige inkijk in zijn leefwereld te geven.

VS.

PitaRapper
De vrolijke Mechelaar zal nooit leren stilzitten. Pita groeide in tien jaar uit van rapper bij ABN tot de Mechelse peetvader van de Vlaamse rap. Vandaag vind je Pita voornamelijk in de studio van This is Y, een label van zijn vzw LOF dat zich richt op het stimuleren en ondersteunen van muzikale creativiteit.

▬▬▬▬▬

Christophe Vekeman – Dichter
Vlaams schrijver, dichter en performer. Zijn – vaak humoristische – proza kenmerkt zich door een pessimistisch levensgevoel en een grote aandacht voor formulering en stijl. Hij is een van de meest gevraagde en gesmaakte schrijvers op de Vlaamse en Nederlandse literaire podia!

VS.

Tiewai - Rapper
Tiewai is geen onbekende in het Vlaamse raplandschap. Hij maakte van Genk een hiphopstad om rekening mee te houden en werd dan ook snel een van de acts van het bekende label Eigen Makelij. Anno 2019 is hij helemaal klaar om nieuwe muziek naar buiten te brengen.

▬▬▬▬▬

Esohe Weyden – Dichter
Dichteres, slam poëet en presentatrice uit Antwerpen die alles onder controle heeft behalve het vloeien van woorden uit haar mond. Ze is al enkele jaren zoveel mogelijk mensen aan het bekogelen met woorden vanop elk beschikbaar podium en vindt geen rust tot ze iedereen heeft geraakt.

VS.

Identity – Rapper
Mechelse Killian Mertens aka Identity neemt je mee in de flow van pure hiphop. Na jaren schrijven en rappen laat hij nieuwe lyrics op je los! 

Met DJ G-spot bij de bar
Host Samira Saleh

 

 

  • Kassa: € 5,00
Design Kunstmaan