Nieuwsbrief Contact: 015 / 29.40.00

RADAR - Performers uit de stad #8

vrijdag 22 februari 2019 - 20:00

Met RADAR trekken het Cultuurcentrum en H30 door de stad op zoek naar jonge talenten, van Mechelen tot ver daarbuiten. Een podiumplatform waar artiesten in volle ontwikkeling kunnen experimenteren met hedendaagse kunstvormen. Ontdek zo de artistieke try-outs van de jonge generatie stedelingen van OFF naar ON the radar! Stay tuned!

Nuit Blanche

Een muzikaal duo bestaande uit Brice De Coninck en Prisca - Agnes Nishimwe. Met de simplici-teit in klanken en kleuren, creëren ze verschillende sferen. Ze vervlechten muziek en spoken word tot een nieuw geheel, een vertrouwde intimiteit, waar iedereen tot een eigen verbeelding kan komen. Een plaats waar nachten geen tijd kennen. Waar dagen weerspiegelen en klanken onvoorspelbaar zijn.

Stephanie Van AkenRough Magic (werktitel)

Actief als danseres en dansdocente neemt Stephanie Van Aken je mee in de eerste stappen in het creatieproces van haar work in progress ‘Rough Magic'. In een donker universum dwaalt een wezen, op zoek naar betekenis. Ze creëert en bedwingt de tijd en de ruimte met het licht als haar enige tegenspeler en gezel. Het resultaat is een primaire, ruwe schets van de atmos-feer die de uiteindelijke danssolo zal kleuren. Een blauwdruk onder constructie.

Flor WellensDune Flight, Busy Birds and Desert Fog

De 17-jarige jazzfan Flor Wellens experimenteert met een eigen repertoire van drie zelf ge-schreven nummers op piano. Als artiest wil hij plaats maken voor nieuwe dingen en creëert op deze manier zijn eigen identiteit. In zijn muzikale uiting neemt hij je mee in een creatieve be-weging afgewisseld tussen energie en rust. 

Lord JVY

JVY is op dit moment een van de meest veelzijdige rappers in de game, maar is altijd op zoek naar iets nieuws. Hij is absoluut niet bang voor een uitdaging of verandering. De Mechelse ar-tiest staat al enkele jaren bekend als een van de meest veelbelovende acts in hiphop in België, een echte bom energie.

 

Aan de bar verwent DJ Rosy je op een ultieme lounge sfeer.
Hosting by Manu Moreau!

 

 

  • Kassa: € 5,00
Design Kunstmaan