Nieuwsbrief Contact: 015 / 29.40.00
Cultuurcentrum

Peter Broderick + Catbug

zaterdag 30 maart 2019 - 20:15

Peter Broderick is een Amerikaanse multi-instrumentalist en zanger die momenteel in Ierland woont. Naast de vele samenwerkingen met goed volk als M. Ward, Laura Gibson, Dolorean, Efterklang, Nils Frahm, Greg Haines en Chantal Acda, wordt Broderick ook geprezen voor zijn solomateriaal. Dat bestaat voornamelijk uit spaarzame klassieke composities, in de huiskamer opgenomen folk en opnames met piano en stem. De muzikale duizendpoot experimenteert voortdurend met verschillende muzikale genres en heeft zo naam gemaakt als één van de boeiendste artiesten in het hedendaagse muzieklandschap.

Zijn laatste album All Together Again is een compilatie van onuitgegeven werk en is verschenen bij Erased Tapes, het befaamde platenlabel waar muzikale zielsverwanten als Nils Frahm en Olafur Arnalds onderdak hebben. 

Catbug -alias Paulien Rondou- is een Antwerpse singer songwriter die met enkel stem en gitaar bijzondere intimistische songs maakt en brengt. Ze won de finale van De Zes en mocht sindsdien in Trix als artist in residence verder werken aan haar nummers. Een artieste om in het oog en het oor te houden.

  • Kassa: € 17,00
Design Kunstmaan