Contact: 015 / 29.40.00
Cultuurcentrum

RADAR - Performers uit de stad #9

vrijdag 29 maart 2019 - 20:00

Met RADAR trekken het Cultuurcentrum en H30 door de stad op zoek naar jonge talenten, van Mechelen tot ver daarbuiten. Een podiumplatform waar artiesten in volle ontwikkeling kunnen experimenteren met hedendaagse kunstvormen. Ontdek zo de artistieke try-outs van de jonge generatie stedelingen van OFF naar ON the radar! Stay tuned!

Mahina - Serena

Voor Radar brengt de eclectische kunstenaar Mahina een stuk genaamd “Serena”, waarbij ze terug in de tijd gaat en zichzelf confronteert met haar ervaren en genetische trauma’s. Het belooft een stuk te zijn met verschillende intense emoties en het laat de toeschouwer toe de vrouw achter de kunst beter te leren kennen.

David Joao aja Ramos Sama - Paralelo/Parallel

Paralelo/Parallel gaat op zoek naar het thuisgevoel in Antwerpen, een stad met 177 nationaliteiten. Waar komen we parallel samen in gedachten, emoties, gevoelens…? Danser en performer David Joao, lid van het collectief Osei Bantu, werkt voor deze voorstelling samen met 2 dansers en slam- en zangtalent Junior Akwety.

Tiewai 

Tiewai is geen onbekende in het Vlaamse raplandschap. Hij maakte van Genk een hiphopstad om rekening mee te houden en werd dan ook snel een van de acts van het bekende label Eigen Makelij. Anno 2019 is hij helemaal klaar om een nieuw experiment naar buiten te brengen.

Okkupeerder - CD Release 

Vier muzikanten en twee woordsmeden brengen een heftige mix tussen rap, slam poetry, hip hop en jazz. Verwacht je niet aan gouden kettingen en schaars geklede danseressen, maar aan rijmelarij en instrumentale prestaties van de bovenste plank. In 2019 komt de langverwachte tweede plaat uit en toeval wil dat ze deze in ons cultuurcentrum live komen voorstellen. 

Aan de bar verwent DJ ROSY je op een ultieme lounge sfeer.
Hosting by Manu Moreau

Volg updates over het programma via het facebookevent.
Foto’s van de afgelopen edities vind je HIER.

  • Kassa: € 5,00
Design Kunstmaan