Contact: 015 / 29.40.00
Koor CCM

Arno Moens - De Try-Out Was Beter

zondag 02 juni 2019 - 20:15

Waarom denkt bijna iedereen dat hij altijd gelijk heeft? Kunnen we op die manier als samenleving nog samen leven? Is tegenstrijdigheid gewoon eigen aan de mens? Produceren micro-organismes pornofilms? 

Op deze en andere vragen krijgt u op humoristische en soms muzikale manier al dan niet een antwoord. Maar één ding is misschien zeker; u zal anders naar de wereld kijken na De Try-out Was Beter

 ▬▬▬▬▬

De Try-out Was Beter is de tweede zelfgeschreven humoristische monoloog van Arno Moens, een jonge acteur en dichter die op zijn zevende al sketches speelde voor klasgenoten. Ondertussen is die drang alleen maar dringender en gerijpt geworden. Zijn stijl schippert tussen comedy, poëzie, filosofie en theatrale al dan niet fysieke absurditeiten. 

Je kent hem misschien van Thuis, In Vlaamse Velden, Familie, Chaussée d'Amour en De Ludwigs op TV. Op de planken kan je hem kennen van zijn vorige monoloog Als Het Waait, de muzikaal theatrale bewegingstrip Hopen Schroot samen met Ramses van Den Eede, en van het Mechelse dichterscollectief Dichtatuur.

  • Kassa: € 8,00
Design Kunstmaan