Contact: 015 / 29.40.00
kunstencentrum nona

Jazz XS - AdHd

zaterdag 16 maart 2019 - 20:30

AdHd’s groepsnaam (Attention Deficit Hyperactivity Disorder) zou wat verwarring kunnen scheppen gezien het hypnotiserende effect van hun muziek. De songs die ze maken, hebben alleszins een therapeutisch effect op henzelf. Zoals bij een vulkaan concentreert de energie van hun muziek zich eerst diep vanbinnen om dan in alle intensiteit en kracht uit te barsten. Zowel op hun albums als live speelt AdHd met deze uitbarstende energie. Een performance van deze vier vikings voelt altijd aan een allesomvattend ritueel, een magische bezweringsdans en sluimerend natuurfenomeen.


De IJslanders weerleggen hun roots in jazz niet. Improvisatie en spontane interactie vormen belangrijke componenten. Wonen in een land dat slechts 300.000 zielen telt, vraagt om een grote veelzijdigheid van musici, ze moeten van vele muzikale markten thuis zijn. Die muzikale veelzijdigheid en flexibiliteit inspireert en hoor je in hun composities en improvisaties. 

 

i.s.m. kunstencentrum nona

 De oline verkoop stopt om za 16 maart om 16u00. U kan nog tickets verkrijgen bij kunstencentrum nona of aan de avondkassa bij nona

  • Kassa: € 15,00
  • Vriendenprijs € 13,00
Design Kunstmaan