Nieuwsbrief Contact: 015 / 29.40.00
Cultuurcentrum

Radar - Performers uit de stad #5

vrijdag 09 februari 2018 - 20:00

 Met RADAR trekken het Cultuurcentrum en H30 door de stad op zoek naar jonge talenten, van Mechelen tot ver daarbuiten. Voor de tweede editie van dit seizoen hebben we een parcours uitgestippeld waar je op ontdekking gaat doorheen het cultuurcentrum langs 3 verschillende performances. 

 

Lisette Ma Neza - Belgisch Kampioen slam poetry

Ze omschrijft zichzelf als een kwetsbaar meisje, maar toch een sterke vrouw. Met poëzie zoekt ze naar haar eigen identiteit, vindt ze verhalen van anderen, verliest ze zichzelf in het publiek en vormt ze haar eigen waarheid. Haar performances balanceren tussen pijnlijk direct en verliefde naïviteit en grijpen het publiek dikwijls bij de keel.

Linde
Met een hand vol ervaring probeert Linde de Mongoolse muziek en cultuur te verwerken in haar eigen ‘westerse’ muziek. Alles wil ze aanraken zonder het zichzelf toe te eigenen. Haar muziek een andere kleur geven en laten zien door welke cultuur ze zich het afgelopen jaar heeft laten inspireren. Dit gecombineerd met een prachtige stem vormt samen een weergaloos mooi geheel dat je helemaal zal weten te betoveren.

Betty Mansion - KHSARA

Betty Mansion pakt uit met de agressieve aspecten van dans. De performance KHSARA, begeleid door een live uitvoering van elektronische muziek bestaat uit drie artiesten; Véronique Lemonnier, Zaes Mazao en Betty Mansion. KHSARA betekent festival van de straat. In Brussel vaak gebruikt door jongeren om het feest en de vreugde van het moment te vieren. KHSARA is een vorm van ritueel, dat de energie verhoogt in crescendo, waarbij loslaten de bovenhand neemt. 

  • Kassa: € 5,00
Design Kunstmaan