Contact: 015 / 29.40.00
Cultuurcentrum

Ann Helena Kenis - Op het randje | GEANNULEERD

donderdag 14 december 2017 - 20:15

AFGELAST

Wil jij ook massa’s vrienden / meer geld verdienen / knapper, slanker en strakker zijn / fluitend naar je werk gaan / een tiptop huishouden / al het voorgaande?

Kortom: je wil graag perfect(er) zijn? Dan heb je vast en zeker al wel eens op het randje gestaan. Niet van een zwembad ofzo, maar op het randje van je goesting in nòg meer en nòg beter.

De knotsgekke cabaretière Ann Helena Kenis brengt haar derde humoristische en muzikale onewomanshow. Ze vertelt over boezems en ontboezemingen, het ontstaan van all you can eat-restaurants en sociale stress in de supermarkt en overal elders. Oh ja, en er zijn ook nog problemen op de BBQ van de tennisclub. Bonus: 10 (!) leuke liedjes.

I.s.m. Live Comedy

 

Beste Cultuurliefhebber

 

Om gezondheidsredenen ziet de artieste zich helaas verplicht om haar tournee te verplaatsen naar een volgend jaar. We laten haar graag zelf aan het woord:

 ‘Wegens onvoorziene omstandigheden ziet Ann Helena Kenis zich, tot haar grote spijt, gedwongen om haar tournee voor dit jaar uit te stellen. Ze is namelijk onverwacht zwanger geraakt, van een tumor.  Een team specialisten hebben de kleine onverlaat ongezond en wel ter wereld geholpen. Om als vanouds terug te kunnen rondhuppelen, is haar een stevige rust- en herstelperiode aangesmeerd geweest. Ze wenst zich dan ook uitdrukkelijk te excuseren aan alle mensen die al een ticket hadden gekocht. Maar, er is ook goed nieuws! Hoewel ze dit jaar dus niet zal optreden, zal Ann Helena er volgend seizoen weer helemaal staan. Vanaf oktober 2018 trekt ze met ‘Op ’t Randje’ door Vlaanderen, en nu ze haar show een extra jaartje kan laten rijpen, zal die eens zo goed worden. Al was het maar omdat ze letterlijk 'op het randje' heeft gestaan. Tot dan’

 

  • Kassa: € 14,00
Design Kunstmaan