Contact: 015 / 29.40.00
NONA

October Meeting Revisited: PLASTIK & Gerri Jäger's BCB5

zaterdag 03 maart 2018 - 20:30

JAZZ XS

In het najaar van 2016 vond in Amsterdam de October Meeting plaats. Hier werd teruggegrepen naar een paar legendarische festivaledities uit de jaren negentig. Muzikanten van verschillende generaties en uiteenlopende achtergronden kwamen samen, vormden nieuwe bands, repeteerden en presenteerden de resultaten. Met October Meeting Revisited wil Kc NONA een vervolg breien aan dat meerdaagse evenement.

PLASTIK brengt drie kleppers van de hedendaagse improvisatie samen. Pianiste Kaja Draksler maakt al een paar jaar grote sier in Amsterdam en was vorig jaar te gast op BRAND!NL.  In dit trio speelt ze met de Zweedse bassist Petter Eldh en de onvermoeibare ‘hyperactive kid’ van de Duitse scene: drummer Christian Lillinger.

Drummer Gerri Jäger is al enkele jaren een van de markante figuren op het snijvlak tussen improvisatie, elektronica en experimentele muziek. Samen met gitarist Raphael Vanoli vormt hij Knalpot, een gesjeesd duo dat met een karrevracht aan effecten iets creëert tussen bricolagepop en kierewiete impro. 

i.s.m. NONA

  • Kassa: € 15,00
  • Vriendenprijs € 13,00
Design Kunstmaan