Nieuwsbrief Contact: 015 / 29.40.00
Stadsschouwburg

Hoge Fronten / Lieke Benders - Niet vergeten | 7+

vrijdag 23 februari 2018 - 19:30

Om een herinnering niet te laten vervliegen, moet je die regelmatig tevoorschijn halen en oppoetsen. Daarom halen oude mensen graag herinneringen op. Ze hebben er veel. Als je zeven bent heb je er veel minder. In je hoofd heeft de kast voor de herinneringen nog veel lege laatjes. En de laatjes van je eerste jaren, daar zit al haast niks meer in. Die laatjes zaten niet goed dicht. Wat erin zat is er weer uit gevlogen. Hoe zou het zijn als we ons die eerste levensjaren wel zouden herinneren?

In Niet vergeten delven we herinneringen op, met alles wat we kunnen gebruiken en maken zo een voorstelling om niet meer te vergeten.

De voorstelling is opgevat als een theatraal luisterboek. Joke Van Leeuwen vertelt het verhaal dat het publiek hoort via een koptelefoon, terwijl de acteurs op de scène spelen.

Spel: Marie Groothof en Ad van Iersel

Extra’s: na afloop van de voorstelling kan je een herinnering adopteren. In de foyer staat een automaat waar herinneringen in bewaard worden. Joke van Leeuwen schrijft voor deze automaat korte verhalen die je mee naar huis mag nemen.

Tickets: 10 / 7 (-12 jaar)

  • Kassa: € 10,00
Design Kunstmaan