Nieuwsbrief Contact: 015 / 29.40.00
Cultuurcentrum

Michael Fliri - Artist Talk & Boekvoorstelling

zondag 22 oktober 2017 - 11:00

 

Cultuurcentrum Mechelen en Academie Mechelen nodigen u graag uit op de Artist Talk en boekvoorstelling Replace me as the substitute van Michael Fliri.
Zondag 22 oktober om 11u gaat Nicola Setari in gesprek met Michael Fliri in Cultuurcentrum Mechelen.

In Replace Me As The Substitute van Michael Fliri (°1978, Zuid-Tirol, Italië) in De Garage komen alle facetten van zijn werk samen in een omvattende tentoonstelling. Zonder te willen uitdijen tot retrospectieve proporties ligt de focus op een evenwichtige en fijnzinnige dialoog, tussen werken die op het eerste gezicht misschien erg verschillend lijken, maar die meer dan ooit de uitzonderlijke samenhang van zijn werk in kaart brengt. De gelijknamige publicatie met teksten van Michelle Horrigan, Koen Leemans en Nicola Setari, uitgegeven door MOUSSE PUBLISHING, biedt bovendien een uitgebreid en blijvend overzicht én onderlijnt het internationale belang en de relevantie van zijn artistieke praktijk.

Aansluitend signeersessie Michael Fliri en lezing/performance ‘Reprobus’ door Alan Quireyns geïnspireerd door het werk My Private Fog in De Garage.

Gratis toegang.

 

Werk Michael Fliri, Courtesy Galleria Raffaella Cortese

 

Design Kunstmaan