Nieuwsbrief Contact: 015 / 29.40.00
Cultuurcentrum

Radar 24/03/2017

vrijdag 24 maart 2017 - 20:00

Ook voor de 3de en laatste RADAR editie van dit seizoen trokken we door de stad op zoek naar ongepolijste jonge talenten, van Mechelen tot ver daarbuiten.

Heleen Destuyver – SHE
Heleen Destuyver (27) is afkomstig uit Mechelen en is al sinds 2013 zangeres bij The Girl Who Cried Wolf. Ze zweeft al een tijdje mee in verschillende muzikale verhalen. Op het einde van 2016 werd She geboren. Soundscapes, occasionele beats, opbouwend gitaargetokkel en bitterzoete zang worden verzameld in een muzikaal mengsel vol poëzie. She is nog maar net geboren, maar is klaar om de wereld in te wandelen.

Soukaïna Bennani
Soukaïna (21) is afkomstig uit Hoboken. Met haar gedicht Dag acht van mijn leven als mezelf openden sinds 2015 voor haar deuren langs verschillende podia. Haar persoonlijk hoogtepunt beleefde ze toen ze een poëtische inbreng mocht geven aan het theaterstuk Fi Manzili, over de ervaringen van een Palestijns gezin. Soukaïna schrijft vooral om zelf te kunnen voelen. Dat ze er de maatschappij soms wat lichter en ritmischer mee maakt, vindt ze een mooi extraatje.

CircoliTOONT
In de Mechelse circusschool maakten ook dit atelierjaar enkele Circolito’s eigen nummers, met feedback van de Circolito-lesgevers. Op RADAR brengen ze een try out waarbij jongleren, evenwicht en zelfs parkour op het programma staat. Later in mei brengen ze deze nummers samen met Jong Symfonisch Antwerpen Junioren.


Aan de bar verwennen DJ Safiem en VJ VOLT je op een ultieme lounge sfeer.

Volg updates over het programma via het facebookevent.

Foto’s van de afgelopen edities vind je HIER.

Met dank aan Aikon voor fotowerk en Mstalli voor videobeelden.

Het programma van RADAR wordt samengesteld door Cultuurcentrum Mechelen, H30 artistieke werk-plek en Mechelen Talentenfabriek.

 

  • Kassa: € 5,00
Design Kunstmaan