Nieuwsbrief Contact: 015 / 29.40.00
Cultuurcentrum

Busta Move - Battle of Honour

zaterdag 22 oktober 2016 - 14:00

Op 22 oktober wordt Cultuurcentrum Mechelen voor één dag omgetoverd tot een heuse breakdance tempel. Tijdens de Battle of Honour tonen de internationale grootmeesters van de artistieke vloerboenerij hun ‘cleanste moves’. Ook de lokale urban dance-scene wordt nauw betrokken. Op deze dag krijgt een breed publiek de kans om in Mechelen een overvloed van ondergronds danstalent aan het werk te zien. Naast jonge en lokale dansers zal ook de crème de la crème van de internationale breakdance-wereld aanwezig zijn: toppers uit o.a. de VS, Zuid-Korea, Canada en Japan die in de breakdance wereld heuse sterren zijn. De battle wordt in goede banen geleid door Mechelaar Michaël Prieels, een van ’s lands beste B-Boys, die in het verleden in al geregeld dance battles in onze stad organiseerde.

De Battle of Honour is een initiatief van Cultuurcentrum Mechelen i.s.m. Het Firmament en Musea & Erfgoed en vindt plaats i.k.v.h. Mestizo Arts Festival.

Programma Battle of Honour:

14-15u: Registratie en opwarming deelnemers

15-18u: Voorrondes
Tijdens deze voorrondes kunnen zowel volwassenen als kinderen zich kwalificeren voor de finale later op de avond.

18-22u: Finale
Op de eindronde zijn de uitgenodigde wereldtoppers aan het werk te zien samen met dansers die zich in de namiddag wisten te kwalificeren.
Later op de avond staat ook een exclusieve old school battle gepland waarbij een aantal Belgische breakdance pioniers voor één keer nog eens hun blitse sneakers aansnoeren om te battlen like back in da dayz.

Meer voorstellingen via www.mestizoartsfestival.be


Bewaar je ticket voor deze activiteit en bezoek Zot Geweld/Dwaze Maagd aan kortingstarief !
 

 

  • Kassa: € 12,00
Design Kunstmaan