Nieuwsbrief Contact: 015 / 29.40.00
Cultuurcentrum Mechelen

MAFfe VRIJDAG IN MECHELEN

vrijdag 30 oktober 2015 - 19:30

MAFfe Vrijdag in Mechelen
i.h.k.v. Mestizo Arts Festival (MAF*) (16-31OKT2015)

Het cultuurcentrum breekt dit seizoen i.s.m. MAF het podium open voor nieuwe experimenten. Op deze MAFfe Vrijdag: twee jonge Mechelse projecten en een mix van electrotango en hiphop uit het Antwerpse. We nodigen je uit op de tribune van de toekomst, de kunsten van de NIEUWE STEDELIJKHEID!

PROGRAMMA

19u30 DOORS (+ interventies door Wild at Heart)

20u00 [Theater] MAPping: Tape it
Youssef Saoudi (rapper) en Kirsten Mariën (theatermaker) brengen samen, maar elk trouw aan eigen talent en verhaal, hun Mechelen in kaart. Een intieme en ontwapenende voorstelling.
Regie: Leentje Vandenbussche / Coproductie: t,arsenaal mechelen en MAF

21u00 [Dans] Wild at heart: Move Me
Dit jong Mechels danscollectief is naar eigen zeggen een jungle of young creators. Ontdek deze jonge be-wegende harten die beslist ook u aan het dansen te krijgen.
Regie: Ellen Cobbaert en Laura Meuris / Met steun van H30 artistieke werkplek.

21u30 [Concert] El Juntacadáveres & NoMoBS: Electrotango meets hiphop
Naast een grote aanhang van het hiphopminnende publiek, veroverden de Kielse gasten van het populaire hiphopcollectief NoMoBS ondertussen ook menig hart met hun muziektheatervoorstellingen (o.a. Wachten op Gorro) en hun optredens in het TV-programma Café Corsari. El Juntacadáveres, een live band o.l.v. Enrique Noviello, brengt een mix van de traditionele tango-orkesten en de opstandigheid van de muziekscene van vandaag: tango, hiphop, rock, jazz, latin, … Beide groepen onderzoeken bovendien in enkele nummers samen wat deze clash of versmelting teweeg brengt!

*MAF gaat op zoek naar wat artistiek bruist in de steden en ontdekt zo een nieuwe stroming jonge kunstenaars met een blik op de wereld. In samenwerking met MAF creëert het cultuurcentrum dit seizoen een platform voor dat bruisend jong talent uit Mechelen en daarbuiten. Meer info MAF: www.MestizoArtsFestival.be

LET OP: geen VVK enkel kaarten aan de avondkassa: 5,00 euro

Wild At Heart NoMoBS El Juntacadaveres
Design Kunstmaan