Nieuwsbrief Contact: 015 / 29.40.00

Ticketprijzen & Kortingen

- Bij de meeste voorstellingen/concerten is er slechts één ticketprijs.De ticketprijs is inclusief BTW. Indien er twee prijzen staan vermeld, vermelden we bij de laagste prijs voor wie deze geldig is. Bij voorstellingen die we samen en in NONA en ARSENAAL organiseren, krijgen vrienden het kortingstarief.

- Bij alle bestellingen wordt er een administratieve kost aangerekend van €2 per transactie. Bij telefonische bestellingen bij UiT kan je je tickets ook per post laten bezorgen. Dit is in de transactiekost verrekend.

Last-minute-tickets voor jongeren (-26 jaar)
Jongeren kunnen bij voorstellingen in de Stadsschouwburg na 20u last-minute-tickets kopen voor €6 indien de voorstelling niet uitverkocht is.

Tickets worden in geen geval terugbetaald of omgeruild.

UiTpas met kansentarief
Woon je in Mechelen? Kijk dan snel op je kleefbriefje van je mutualiteit. Linksonderaan staat er een nummer. Is het derde cijfer een ‘1’, dan heb je recht op een UiTpas met kansentarief. Je kan deze UiTpas gratis ophalen aan de balie van UiT in Mechelen.

Vriendenpas met rolstoel / uitpas met kansentarief
Heb je een vriendenpas aangekocht en kom je met een rolstoel of heb je een UiTPAS met kansentarief? Stuur dan een mailtje naar cultuurcentrum@mechelen.be om je plaats te reserveren. Indien je een elektrische rolstoel hebt, kan je dat best melden.
 

Design Kunstmaan