Nieuwsbrief Contact: 015 / 29.40.00

Tickets kopen

Tickets kopen kan online, aan de balie van UiT in Mechelen of aan de avondkassa.

Koop tickets hier online
  
Indien je je tickets online aankoopt,moet je deze meteen betalen met Visa, Mastercard, Bancontact/Mister Cash of bankkaart (KBC Online, Belfius Direct Net en ING HomePay).

UiT in Mechelen
Hallestraat 2-4-6, 2800 Mechelen 
+32 70 22 28 00 (zonaal tarief)

Openingsuren:
Ma tot vr: 10u - 16u
Za:  10u - 16u  |  Zo & feestdagen: 12u30 - 16u

Avondkassa
Voor de avondvoorstelling zelf, zolang de voorraad strekt
 

Ticketprijzen & kortingen

Bij alle bestellingen wordt er een administratieve kost aangerekend van €2 per transactie.

Bij de meeste voorstellingen/concerten is er slechts één ticketprijs.De ticketprijs is inclusief BTW. Indien er twee prijzen staan vermeld, vermelden we bij de laagste prijs voor wie deze geldig is. Bij voorstellingen die we samen en in NONA en ARSENAAL organiseren, krijgen vrienden het kortingstarief. 

Bij telefonische bestellingen bij UiT kan je je tickets ook per post laten bezorgen. Dit is in de transactiekost verrekend.

UiTpas met kansentarief
Woon je in Mechelen? Kijk dan snel op je kleefbriefje van je mutualiteit. Linksonderaan staat er een nummer. Is het derde cijfer een ‘1’, dan heb je recht op een UiTpas met kansentarief. Je kan deze UiTpas gratis ophalen aan de balie van UiT in Mechelen.

Last-minute-tickets voor jongeren (-26 jaar)
Jongeren kunnen bij voorstellingen in de Stadsschouwburg na 20u last-minute-tickets kopen voor €6. Tickets worden in geen geval terugbetaald of omgeruild.

Vriendenpas met rolstoel / uitpas met kansentarief
Heb je een vriendenpas aangekocht en kom je met een rolstoel of heb je een UiTPAS met kansentarief? Stuur dan  een mailtje naar cultuurcentrum@mechelen.be om je plaats te reserveren. Indien je een elektrische rolstoel hebt, kan je dat best melden.

 

 

Design Kunstmaan