Nieuwsbrief Contact: 015 / 29.40.00

ANSjovis

Ansjovis

 ANSJOVIS - Cultuur in blik


Zwemmen in het cultureel landschap en mee de programmatie bepalen.Cultuurcentrum en H30 werken samen met een groep van 18 jongeren (16-25j) die als denktank een stem krijgt bij het samenstellen van het cultuuraanbod. De groep zal het komend seizoen onder de naam ANSJOVIS rond zwemmen in het cultureel landschap langs allerlei voorstellingen, concerten en tentoonstellingen. ANSJOVIS zal ook specifiek op zoek gaan naar jong talent dat een podium verdient op Radar, het podiumplatform in het cultuurcentrum voor jong talent in opmars. Daarnaast krijgt de groep ook de gelegenheid om in het cultuurcentrum een eigen programmatie concept neer te zetten.

Met dit initiatief zoekt het cultuurcentrum samen met H30 naar nieuwe manieren om de programmatie nog sterker af te stemmen op de brede interesses van het jong doelpubliek.

 

ANSJOVIS  is Ava Cornelis, Ella Hintjens, Hanne De Keyser, Hazel Ver Moesen,  Leen Mariën, Lennert Boonen, Lisette Ntukabumwe, Lore Van Humbeeck, Lotte Steurs, Mary Mamian, Melissa Van Dievel, Michael Lombarts, Michiel Los, Naoual Sadikki, Nora Ed-Daoui, Randy Lauwers, Tijmen Goovaerts, Youssef Saoudi. 

Design Kunstmaan